INFO

Olohuone

Useimmissa kodeissa olohuone on kodin keskipiste, jossa kokoonnutaan iltaisin seurustelemaan yhdessä. Nyt sinulla on mahdollisuus tulla mukaan avoimeen olohuoneeseen ystäviesi ja perheesi kanssa – tai tulla vain itseksesi nauttimaan kuppi kahvia tai teetä ja istumaan mukavasti.

MORE THAN COFFEE :: Sinun Olohuoneesi on avoin paikka, jonne ihmiset ovat tervetulleita tapaamaan toisiaan ja viettämään aikaas.

TERVETULOA SISÄÄN!

TULE MUKAAN PORUKKAAMME

Ja tunne Olevasi kuin kotona

RUKOUSHUONE

KESKUSTELU & RUKOUS
Kerroksen takaosassa sijaitsee erillinen huone hiljentymistä, rukoilemista ja/tai keskustelua varten. Tilassa on yksi kolmen hengen sohva ja neljä kappaletta tuoleja. 

KAUPPA

KIRJOJA, ENKELEITA, KORTTEJA & LAHJOJA
Kaupasta löydät kristillistä kirjallisuutta ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi – ja jopa muilla kielillä. Meillä on laaja valikoima postikortteja & onnittelukortteja, sekä Willow Tree® enkeleitä. 

KAHVILA

KAHVIMAKUJA, JOTKA TUOVAT VAIHTELUA
Tervetuloa kupilliselle! Koronatilanteesta huolimatta, kahvilatoiminta jatkuu – huomioiden asiakasmäärän kaupassa. Meillä on laaja valikoima erilaisia kahvi- & teemakuja.

K@LLAREN

TAPAHTUMAT & HENGAILUT
Meidän kellarikerroksemme on on 100m2, johon mahtuu noin 20-25 henkilöä. Tilassa löytyy mm. konferenssiosa, istuskelunurkkaus mukavilla sohvilla varustettuna seurustelua ja keskustelua varten, lavaosa laulamista ja musiikkia varten sekä kirjasto osa, jossa on kristillistä kirjallisuutta. Kirjoja voi vapaasti lukea paikanpäällä tai lainata kotiin – tai täydentää. Lisää infoa tulossa pian.

TAPAHTUMAT

VARAA, TULE & OLE MUKANA
Joka kuukausi järjestämme erilaisia tapahtumia. Erilaisia tapahtumia opetuksesta, luennoista, musiikkiesityksistä, ”lettering”:iin, taideiltoihin ja rukouspäiviin. Seuraa meitä Facebookissa niin pysyt päivitettynä! Voit myös kirjautua kalenteriimme (TÄSTÄ) tai miksipä et lähettäisi meille kyselyä oman tapahtumasi järjestämisestä meillä? 

OLOHUONE

YHTEISÖ
Tervetuloa mukaan yhteisöömme! Sen lisäksi, että olemme satsanneet kahvipöytään ja tuoleihin, ostimme myös kaksi ihanaa sohvaa, joita täydentää nyt kaksi mukavaa nojatuolia. Täällä voit vain istua ja rentoutua, yksin tai yhdessä ystävän kanssa – ja nauttia rauhasta, yhteydestä ja lämmöstä. Katso kahvilapuolemme tästä.