INFO

Vardagsrummet

I de flesta hem är vardagsrummet mittpunkten där man samlas om kvällarna och umgås, där alla ryms samtidigt. Nu har Du möjligheten att dela ett offentligt vardagsrum med dina vänner och familj – eller bara komma själv och sitta bekvämt medan Du avnjuter en kopp kaffe eller te.

MORE THAN COFFEE :: Ditt Vardagsrum är en öppen och välkomnande plats för människor att mötas och umgås.

VÄLKOMMEN IN!

KOM MED I VÅR GEMENSKAP

Och känn Dig som hemma

BÖNERUMMET

SAMTAL & BÖN
I bakre delen på plan 1 finns ett separat utrymme för stillhet, bön och/eller samtal. I utrymmet finns en 3-personer soffa och 4st fåtöljer samt ett bord med 4st stolar. 

SHOPPEN

BÖCKER, ÄNGLAR, KORT & PRESENTER
I butiken hittar Du kristen litteratur på svenska, finska och engelska – men även på andra språk. Vi har ett stort utbud på vykort & gratulationskort, samt Willow Tree® änglar. 

CAFÉET

KAFFESMAKER SOM FÖRGYLLER
Välkommen in på en mugg eller en kopp!  Vi har ett gott utbud av olika kaffe- & tesmaker.

Cafésidan är öppen som normalt.

K@LLAREN

EVENTS & HANGOUT
Vårt källarplan på ca 100kvm rymmer ca 20-25 personer. I utrymmet finns bl.a. en konferensdel, en sitthörna med sköna soffor för gemenskap och samtal, en scendel för sång och musik och en bibliotekshörna med kristen litteratur att fritt läsa på plats eller låna hem – eller fylla på. Mer info inom kort.

EVENTS

BOKA, KOM & VA MÉ
Varje månad kommer vi att ha olika evenemang hos oss. Allt från undervisning, föreläsning och musikuppträdanden, till lettering, konstkvällar och bönedagar.  Följ oss på Facebook så håller Du dig uppdaterad! Du kan även logga in via vår kalender (HÄR) eller varför inte sänd oss en förfrågan att ha Ditt event hos oss? 

VARDAGSRUMMET

GEMENSKAP
Välkommen in på gemenskap hos och med oss! Istället för att endast satsa på cafébord och stolar, åkte vi iväg och köpte två härliga soffor som nu kompletteras av två sköna fåtöljer. Här kan Du bara sitta och slappna av, ensam eller med en vän – och njuta av friden, gemenskapen och värmen. Kolla in vår cafésida här.